Mapname
Gametype
Spelers 0/0
LL13: Inschrijvingen
  • Status: GESLOTEN
  • Inschrijvingen: 20

Waarvan:
  • Crewleden: 3/20
  • Geaccepteerd: 20/20
  • Betaald: 19/20

Forum Tracker
WhatPulse Tracker
Rank: 581
Percentage: 0.02%
Members: 15
   
Keys: 94.351.114
Clicks: 42.241.282

Landalism wederom megasucces

19 augustus 2005

Landalism 5 was net als zijn voorgangers weer een succes. Om 10 uur waren de crewleden in het gebouw aanwezig om de eerste spullen klaar te zetten en om 12 uur kwamen de eerste computers. Na een hoop opbouwen startten de eerste potjes UT om 1 uur. Er werd nog een hoop opgebouwd en er werd geprobeerd een wireless LAN aan te leggen voor internet.

Om 2 uur was iedereen bezig en er werd volop UT gespeeld, andere games kwamen helaas niet aan bod door uiteenlopende redenen. Om half vier was het tijd voor de knakworsten. Iedereen propte even gauw een paar broodjes knakworst naar binnen om vervolgens weer verder te UT-en.

Na heel wat potjes DM, TDM en ONS begonnen onze tere maagjes te protesteren. Het was inmiddels acht uur en iedereen had wel trek, er werd dus eten gehaald. We hebben de omzet van de lokale frietboer flink geboost toen we voor 10 man patat kwamen halen. (sommigen hadden al spaghetti gegeten).

De middag was voorbij en dat betekent meestal dat de leukste potjes eraan zitten te komen. In dit geval was dat ook zo want er werd een 1v1 UT2004 Compo op DM-trainingday georganiseerd. 11 deelnemers verschenen aan de start. Er werd wedstrijd voor wedstrijd gespeeld en iedereen kon spectaten, van deze mogelijkheid werd dan ook dankbaar gebruik gemaakt. Na 2 rondes waren er nog 4 spelers over. Chucky, SmoKinG^DonKeY, Mad1rk en CHo.

De 1e halve finale ging dus tussen Chucky en SmoKinG^DonKeY, het ging een hele tijd gelijk op maar na een tijdje wist SmoKinG^DonKeY toch aan het langste eind te trekken, onder de ogen van veel toeschouwers won hij met een score van 20-16.  

De 2e halve finale ging tussen Mad1rk en CHo. Dit werd een vrij eenzijdige wedstrijd, first blood was voor CHo maar daarna walste Mad1rk vrij makkelijk over CHo heen en won de wedstrijd met 20-4. De finale zou dus gaan tussen de twee broers Mad1rk en SmoKinG^DonKeY.

De finale ging in het begin zeer gelijk op, Mad1rk wist steeds 2 punten voor te blijven, maar toen de scores rond de 20 kwamen werd Mad1rk ingehaald door SmoKinG^DonKeY. Hij kwam 23- 21 voor te staan. Maar toen sloeg het helemaal om en Mad1rk won de wedstrijd met 25-23. De winnaar van het UT2004 1v1 toernooi op DM-trainingsday was dus Mad1rk.

Tijdens het toernooi was het ook tijd voor de film. Dit keer geen beamer maar een TV als medium om film te kijken. Er zijn 2 films gekeken, nl. Team America en Constantine. Er kwamen ook mensen die gezellig even wat kwamen drinken of verhinderd waren om de hele dag te komen met PC. Het was een gezellige avond.

Om 12 uur gingen een hoop mensen weg. De filmkijkers gingen weg maar ook Rebun, Dude en Unknown_Soldier pakten hun spullen op, ze moesten de volgende dag werken. Met nog 9 man over gingen we de nacht in. Traditioneel werden de nodige onlaught marathons gespeeld waardoor de nacht voorbijvloog.

Toen enig licht aan de horizon verscheen hadden de meeste deelnemers wat zware oogjes gekregen (of het van het gamen was of van de slaap weet ik niet :) ). Iedereen kon een boterhammetje pakken met pindakaas of pasta. Na het "ontbijt" werd de mutator InstaGib ontdekt (instant kill). Er werden nu heel wat potjes InstaGib deathmatch gespeeld. Iemand kwam ook op het idee om eens invasion te proberen met z'n zevenen, de eerste keer werd wave 10 gehaald. We besloten instaGib te activeren, er bleek echter een nadeel aan te zitten, er lagen nl. geen health pickups. Dan maar boosten... toen we 2 keer bij wave 13 werden weggeblazen besloten we nog maar een mutator ertegenaan te gooien, super berserk. Iedereen had nu een bijna volautomatische super schockrifle waardoor de stukken gebraden monstervlees door de lucht vlogen. Na 1 keer te zijn uitgeschakeld werd toch die laatste wave uitgespeeld.

En toen was het alweer 1 uur...

We kunnen met succes terugkijken op Landalism 5, namens alle crewleden wil ik jullie bedanken voor jullie enthousiasme. We hopen dat we jullie weer tegenkomen op Landalism 6...

En nu bier!
Wooow... BIER.

Klik hier om de compo-uitslagen te bekijken.